Jogi nyilatkozat

Ügyfélszolgálat

Kérjük az alább írtakat figyelmesen olvassa el, mivel a BG Hitel & Lízing honlapjainak olvasójaként Önre nézve kötelezőek az itt írt feltételek:

A BG Hitel & Lízing honlapján található adatok és információk kizárólag figyelem felkeltési, információs célokat szolgálnak. Az itt közölt információk, adatok esetleges pontatlanságai, hibái, módosulásai miatt felelősséget nem vállalunk. Kérjük, hogy üzleti döntéseinek meghozatala előtt mindenképpen kérjen közvetlen felvilágosítást, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

A BG Hitel & Lízing nem tartozik felelősséggel azokért a károkért, amelyek a honlappal kapcsolatban annak működési zavaraiból, az azok által közölt adatok illetéktelen személy által történő megváltoztatásából, illetve amelyek információ továbbítási késedelemből, vonal vagy rendszerhibából, vagy számítógépes vírus által okozottan származnak.

A BG Hitel & Lízing honlapjainak tartalma, a feltüntetett táblázatok, szövegek, ábrák a BG Hitel & Lízing szerzői jogi védelme alatt állnak, és kifejezetten a honlapokon való megjelenést célozzák. Ennek megfelelően a BG Hitel & Lízing elozetes, írásos hozzájárulása szükséges minden, az internetes honlapról származó tartalom, vagy tartalom-rész bármiféle publikációban, prezentációban való szerepeltetéséhez, nyilvánosságra hozatalához, sokszorosításához, másolásához, terjesztéséhez.